Coaching

Innerlijke en Spirituele groei

Innerlijke groei

Soms hebben we allemaal wel eens last van situaties waardoor we ons zelf kwijt raken. Niet weten wat we moeten doen. Er zijn zo
veel keuzes in het leven waarvoor we kunnen kiezen. Soms zien we het leven even helemaal niet meer zitten, waardoor we nergens zin in hebben of juist niet weten wat we willen worden. We starten allemaal bij een klein zaadje en dat zaadje kunnen we laten groeien naar een hele grote Gouden Boom! Deze bijzondere mooie boom heef verschillende takken. De takken zijn je socialisatie proces, je persoonlijkheid, ervaringen, gevoelens, doelen, prioriteiten en nog veel meer! De stam is het belangrijkste, dat is je fundering. Daarom is het goed om voor jezelf te zorgen, anders val je om nietwaar? Als je het even niet weet, of misschien juist teveel keuzes hebt, dan kan ik je  daarbij helpen. Hierdoor kom je steviger in het leven te staan en kan je zelf je je eigen richting gaan kiezen.

Spirituele groei

 • Ken je dat? Dat je ineens aan iemand moet denken, misschien wel iemand die je jaren
  niet hebt gesproken, en je loopt diegene daarna tegen het lijf?
 • Is het je wel eens overkomen dat je een ‘naar’ voorgevoel had en daarna gebeurde er
  inderdaad iets onprettigs?
 • Je je beste vriend of vriendin belt en de gesprekstoon volgt, omdat hij of zij je
  tegelijkertijd belt? Zijn dit nu toevalligheden, bestaan toevalligheden?
 • Heb je ook wel eens, bij sommige personen, dat je uitgeput bent als je na hun bezoek weer alleen bent, alsof hij of zij je energie heeft leeg gezogen?
 • Mensen die je de eerste keer ziet en er gelijk een vertrouwen is, het gevoel alsof je
  deze persoon al je hele leven kent, maar ook personen waar je een ‘naar’ gevoel van krijgt, je zult dan gelijk afstand bewaren.
  Zonder dat er een woord gewisseld is, kun je dit gevoel doorkrijgen. Je voelt dus heel goed het energieveld, de aura, van deze persoon aan. Misschien botsen de kleuren van jullie aura’s (vloeken de kleuren als het ware) en bestaat er daarom een naar gevoel.
 • Je komt een ruimte binnen, waar een gezelschap zit en je voelt gelijk aan hoe de sfeer is, misschien hangt er wel een gespannen sfeer, of een fijne sfeer.
  Nu kun je denken, dat voelt toch iedereen? Ja, in zekere zin heb je gelijk, maar
  natuurlijk zijn er mensen die hun intuïtie sterker ontwikkeld hebben. Mensen die
  helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend zijn of waarschijnlijk allemaal, al is een van die componenten sterker ontwikkeld dan de anderen.

Hoogsensitieve personen kunnen vaak behoorlijk last hebben van al deze signalen. Ze
kunnen zich eenzaam voelen doordat de mensen in hun omgeving deze signalen niet of
nauwelijks opvangen.

Niets komt voor niets. We leren allemaal van wat we hebben ervaren en nog gaan meemaken in ons leven. Met iedere ervaring vergroot jij jouw bewustzijn. Als gevoelig mens, is het niet altijd gemakkelijk je hart en vreugde te volgen. Soms moet je dwars door de pijn heen om de vrijheid in jezelf te hervinden.

Als mens leer je van succes, maar ook door af en toe onderuit te gaan. Ik kijk met je mee. Ben zelf ook door verschillende lagen heen gegaan. Dit was juist nodig om mijn verleden te verwerken. Deze emoties zijn op te lossen, en daardoor kon ik sterker voor mezelf gaan staan. Zo ben ik bewuster gaan leven met gevoelens, ervaringen, ontwikkeling en mijn prioriteiten. Nu help ik veel anderen hiermee, zodat zij ook positiviteit, vreugde, geluk en succes kunnen ervaren. Dit kan ook op jouw pad komen, zelfs wonderen bestaan! De ‘Wet van aantrekking en afstoten, is heel belangrijk!’ Zou jij je graag meer willen verdiepen in spirituele ontwikkeling?