Healing sessie

Hoe gaat een healing?

Iedere healing afspraak verloopt anders. Het is vooral afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt, en wat voor jou goed is. Ik geef verschillende soorten van healing, en voel eerst op jouw energie. in wat jij het beste nodig hebt.

Voor de healing hebben we eerst een gesprek. Je krijgt de tijd om te vertellen hoe het met je gaat en wat je verwachtingen en behoeftes zijn. Daarna gaan naar mijn praktijk die in hoge energie staat. Er kunnen dan al emoties opkomen. Je gaat heerlijk ontspannen op een massagetafel liggen met een rustig muziekje erbij. De muziek neemt je mee in verschillende aura lagen. Je kunt energie voelen in je lichaam, het kan zijn dat er emoties los komen. Niet is gek of raar, het mag er allemaal zijn.

Ik maak gebruik van Christusbewustzijn en gebruik ik mijn etherische oliën.

Daarnaast kan ik je nog adviezen geven, ik kan je een of meerdere etherische oliën of stenen aanbieden. Deze kunnen je nog verder helpen. Na de healing is er nog wat tijd om je gevoelens te uiten, als je dat wil.

Wat doet een healing?

Een healing zorgt er voor dat je weer rustig en ontspannen voelt. Je kunt alles makkelijker oppakken. Het zorgt er voor dat je verlicht voelt in je lichaam en ziel. Of dat oude blokkades los gemaakt worden. Een healing zorgt ervoor dat je aura en chakra’s weer in balans komen en de energie weer goed stroomt in je lichaam. Hierdoor kom je bij je innerlijke zelf en zal je eigen wijsheid weer naar boven gaan komen. Je kunt nieuwe inzichten in jezelf krijgen, en het kan ook voorkomen dat er oude pijnen terug komen. Dit betekent dat deze emoties nog vast zitten in je zelf. Dat ze los mogen komen, te verwerken zodat je weer ruimte maakt voor nieuwe en fijne ervaringen.

Een healing online

Het ontvangen van een online healing is even krachtig dan live in de praktijkruimte. Ook hier hebben we vooraf een gesprek om vast te stellen wat er in je omgaat en wat je behoeftes zijn. Daarna geef ik je een healing en ga ik de punten behandelen waar jij mee zit.

Een online healing kan gegeven worden op vele manieren zoals via, Whatsapp video, Skype, Zoom. We gebruiken het middel waar jij je comfortabel bij voelt, en hoe jij het graag wilt hebben. Het belangrijkste is, dat jij je comfortabel en vrij voelt.

Healing is geen vervanging voor reguliere geneeskunde.